100% biologisch. 100% tevreden. Header icoon

Biologische keuze is een biologische catering die alle producten 100% biologisch selecteert en bereidt. Eerlijke producten met de eerlijke communicatie van FIZZ | Digital Agency. Qua smaak raak en overstijgend.

Food for thought. Food for Kids.

Naast catering ‘Biologische Keuze’ is er met ‘Food for Kids’ een tweede label actief. Food for Kids is een cateraar die samen met de school of instelling leerlingen en studenten betrekt bij voeding, zodat er besef ontstaat over gezond eten.

Diensten

  • Brand strategy
  • Logo en huisstijl
  • Webdevelopment
  • Grafisch ontwerp
Food for thought. Food for Kids.
Food for thought. Food for Kids.
Afbeelding bij case

Stel: je kookt met de beste regionale producten, en kruiden uit eigen tuin. Je vult dat aan met lokaal geteelde groenten, versgebakken brood en gebak, en zelfgemaakte pasta. Je ziet een duurzaam gevangen vis en biologisch, heerlijk gerijpt vlees als kadootjes van moeder natuur. Dan haal je toch ook je communicatiemiddelen bij een lokale leverancier?

Wel zo (bio)logisch!

 

Dat smaakt naar meer.

Paul Sloothaak

“Gewoon goede ingrediënten. Punt.”

Afbeelding bij case

Eet smake-like.

Wij houden van onze klanten. Maar, toegegeven: van sommigen misschien nét een beetje meer. Want als je opdrachtgever net zo enthousiast over haar producten praat als Alice en Houda, dan werkt dat aanstekelijk. Wat zich op onze beurt weer vertaalt in in eerlijke, heerlijke, communicatie.

Eet smake-like.

2

kiosken

1e prijs

Catering Award 2015

100%

biologisch

100.000

gevulde monden

Foto van Christian Soer

Meer weten? Neem contact op.

Christian Soer vertelt u graag meer.

0522 24 09 14
christian@fizz.nl