Elk project eindigt én begint met een Hi5.

Ontdekken | Digital Positioning and Concept

Wij zetten ons vergrootglas op het merk, project, product of organisatie. En kijken en luisteren alsof er niets anders om ons heen bestaat. Reserveren eerst de dominantste plek in ons brein voor de vragen die er leven, om vervolgens met een oplossing een plek in het brein van de doelgroep te kunnen claimen. De oplossing manifesteert zich in de vorm van een uniek creatief domein, de wow-factor die doelgroepen in beweging gaat zetten. Dat is magie.

Brand strategy

Wij helpen onze klanten ‘from good to great’ door strategische keuzes te maken. Keuzes die een kompas zijn voor mensen, organisatie en merk.  We doen dat zo inspirerend dat besluiten en handelen als vanzelf bijdragen aan wat de organisatie uniek en succesvol maakt.

Brand positioning

“Brands, they mean what you say they mean”.  Anders gezegd, een merk bestaat bij de gratie van haar doelgroep. Zij bouwen eigenlijk het merk. Het enige, maar belangrijke wat we kunnen doen is een denkstart creëren in het brein van de doelgroep. Een bijzonder plekje, een unieke positie waar het bouwen van het merk beginnen kan.

 

Concept

Een goed concept is de stevige bodem onder een succesvolle toekomst van merk en communicatie. Concept brengt leven in het leven van merken. De heilige graal van het vak.

 

Big Idea Campaign

Zonder een ‘big idea’ is een campagne, productlancering of  merkherpositionering niet memorabel en opvallend effectief. Fizz gaat verder. Wij zetten grote ideeën vooraan de business van klanten.  

 

Integrated campaign

Het optimaliseren van moderne en traditionele marketingstrategieën kan alleen door  communicatie te voorzien wordt van een consistente boodschap. Volhouden door er vol van te houden.

 

Ontluiken | Digital Strategy and Marketing

Wij zetten alle luiken naar de digitale wereld toe open om leads op te halen. Conversie en conversatie door renderende online marketingcampagnes. Wij zetten strategisch een off-line en online mediamix zodanig in, dat doelstellingen altijd plussen en doelgroepen betrokken raken. Een strak plan. Daar gaan immers ideeën van leven. En ondernemers van opleven. Dat is sprankelend.

 

Consultancy

We sparren graag mee over een route die online-ideeën omzet naar online-business. Fizz is hét bureau om uw online business te helpen ontwikkelen.  

 

Strategy

Een consult leidt tot een strategie voor uw bedrijf. Fizz heeft alle middelen in huis om uw strategie tot een succes te maken. Verfijnde technieken in combinatie met fijnzinnige concepten worden gestart, geïnspireerd door slimme keuzes te maken.

 

Content strategy & development

Het creëren van content die past bij uw bedrijf en strategie is een belangrijk onderdeel. Een goed (merk)verhaal verdient het om verteld te worden. Wij zorgen voor een consistent verhaal op alle platformen en sociale media. Op het juiste moment op de juiste plek.

 

Digital Marketing

Marketingdoelstellingen behalen via online en interactive media, kanalen en concepten vraagt veel actuele kennis. We richten ons  daarin continu op de waardecreatie voor de klant. Het uitgangspunt  is het blijven bouwen van een duurzame relatie met doelgroepen, via dialoog.

 

Training

Wij delen onze expertise graag op een inspirerende manier via kennissessies, trainingen en workshops. Zo is er van alles te leren over de nieuwste technieken in online marketing. En daarnaast zien wij - iets over ons vak vertellen - zeker als een eigen geluksmomentje.

 

Ontwerpen | Digital Design and Art Direction

Wij zetten heel hard in op design. Design gaat namelijk het verschil maken in overvolle markten en digitale kanalen. Design en inspirerende Art Direction slaan bruggen van idee naar sympathie en van hart naar hart. Dat is opwindend.

 

Merkcreatie

Een sterke en passende merknaam is de basis van elk merk. Een goed gekozen merknaam schept de juiste verwachting en het juiste gevoel bij uw doelgroep en klanten. Hiermee wordt de voorwaarde geschept voor effectieve communicatie.

 

Digital design

Digital design gaat veel verder dan het bouwen van een website of een app. De digitale wereld is een integraal onderdeel van ons doen en laten geworden. Deze component is in veel gevallen bepalend voor een geslaagde en effectieve gebruikerservaring en daardoor economisch en maatschappelijk relevant.

 

Grafisch ontwerp

Grafische vormgeving heeft een belangrijke taak in de informatiemaatschappij. Het biedt structuur maar moet vooral overtuigen. Wij verzorgen de grafische vormgeving van alle digitale producten voor digitale media, naast drukwerk zoals brochures, tijdschriften, affiches, verpakkingen en boekomslagen. 

 

Logo en huisstijl

Uw hele bedrijf in één oogopslag, dat is wat een logo een goed logo maakt. Krachtig en begrijpelijk voor úw klanten.

 

Corporate identity

Bij corporate identity gaat het verder dan de uiterlijke verschijningsvorm. Het gaat ook over communicatie en over het gedrag van de organisatie en haar medewerkers. Bij Fizz geven wij deze drie elementen (design, communicatie en gedrag) evenveel aandacht bij het ontwerpen van een nieuwe huisstijl. 

 

Ontwikkelen | Digital Development and Management

Wij zetten bij de ontwikkeling van website, applicatie of digitale campagnes, conversie op 1. Door, hoe verleidelijk ook, niet te beginnen bij de kracht van merken, producten en organisaties, maar door te weten wat de doelgroepen gaat overtuigen op specifieke plekken in hun customer journey. We denken als uw klanten en staan daarom, zo lijkt het wel, meer aan hun kant. Want, gebruikerservaringen bouwt merken en organisaties en bepaalt reputatie en betrokkenheid. Dat is chemistry.

 

Customer Journey Mapping

Wij maken zichtbaar hoe een klant interacteert met een bedrijf tijdens het koop- en klanttraject. We noemen het mapping, omdat we de reis visualiseren langs alle contactmomenten en alle mogelijke kanalen.

 

Content development

Wij maken materialen en middelen voor álle (online) media. Want dat is wat content development is: de creatie van mooie en relevante verhalen, die de doelgroep recht in het hart raken.

 

Social Media management

Iedereen kan aandacht krijgen. Je kunt het zelfs kopen dankzij vele advertisingmogelijkheden op social media. Maar hoe houd je die aandacht vast? Hoe kun je mensen boeien en binden? Activeren en inspireren, luisteren, sturen en meeleven: hiermee boeken we succes.

 

Mobile application development

Heeft u een app nodig? Wij ontwikkelen ze voor elk denkbaar besturingssysteem. Dus of u nu een applicatie nodig heeft op basis van iOS van Apple, Android van Google, Windows Mobile of RIM van Blackberry: onze developers draaien hun hand er niet voor om. Volledig geoptimaliseerd conform de meest recente richtlijnen.

Digital magazines

Periodieke publicaties zijn een uitgelezen middel om in contact te blijven met je doelgroep en ze te inspireren. Door een online magazine niet geïsoleerd, maar in samenhang met websites en social media in te zetten, creëer je het ideale platform om je doelgroep aan je te binden.

 

Ontcijferen | Digital Monitoring and Optimization

Wij zetten de prestaties van alle inspanningen op een rij. Sturen bij, optimaliseren. Alles maken we meetbaar, omdat cijfers spannende verhalen vertellen over vindbaarheid en onderscheidenheid. Statistieken maken inspiratie en activatie beeldend en resultaten lekker. En geeft alle inspanningen ‘the reason why’. De reden waarom we het allemaal doen. Dat is zinderend. 

 

SEO/SEA

Search engine optimization (SEO) vraagt concentratie en alertheid. Elke website die wij opleveren is zo gebouwd dat de ranking in Google hoog is. Ook kunnen wij bestaande websites optimaliseren om zo een hogere score te creëren. Naast deze kennis zijn we ook alle kennis op search engine advertisement (SEA) in huis. Voor vele klanten maken en optimaliseren wij advertenties in verschillende zoekmachines.

 

Monitoring

Online marketing activiteiten houden we altijd strikt bij. Zo optimalisering wij de timing van berichten en advertenties, houden we kosten in de gaten en denken wij altijd in return on investment en resultaten.

 

Optimalisatie

Het gevolg van monitoring is optimalisatie. De kunst van online marketing is het blijven perfectioneren en bijschaven van de activiteiten. Het proces eindigt niet bij het creëren van het product. Het blijft onze zorg dat we het optimale rendement halen uit uw marketingbudget.

 

Webstatistiek

Met onze eigen software creëren we de statistieken van de activiteiten. Wie zijn de bezoekers van uw website, waar komen ze vandaan en wat zoeken ze precies? Goede webstatistiek zorgt voor betere resultaten.

 

Tools

In eigen huis ontwikkelen we tools waarmee we u als klant boven het maaiveld uit laten steken. Daarnaast hebben onze klanten de toegang tot tools waarmee de resultaten te zien zijn.