Bag buzz of busy bees. Header icoon

Een gerenommeerd tassenmerk als Little Company opnieuw op de kaart zetten, gaat verder dan re-design. Wat ons betreft ging het vooral over hoe je tassen voor drukke moeders op de kaart zet en deze ‘busy bees’ ook in kaart krijgt en aanspreekt.

I’m a little company.

De herpositionering van Little Company (van verzorgingstassen met bloemetjesmotieven naar tassen voor hippe moderne moeders), wordt ingeluid door het thema I’m a little company.  Want de moderne moeder is een 24-uurs bedrijf, vinden wij. Toch?  

Diensten

  • POSITIONERING
  • WEBDESIGN
  • DEVELOPMENT

     
I’m a little company.
I’m a little company.

Life styling a website.

Life styling a website.
Afbeelding bij case
Afbeelding bij case

Always on the go.

Hoe bereik je een doelgroep die altijd onderweg is? Little Company heeft het gevat in een prachtige tassencollectie. Wij hebben er een website omheen gebouwd. Met stopping power! Was wel nodig met zo’n drukke doelgroep…

Always on the go.

Organising a busy life with a bag.

Wij willen graag iets extra’s kwijt.

Of je nu een dagje weggaat met de kids, met de vriendinnen op stap gaat of een zakelijke meeting hebt…De tassen van Little Company zijn multifunctioneel. Wij zien heel veel herkenning in dat multi-tasken. Het is net een Digital Agency als de onze. Wij vliegen van hot naar her, maar nooit uit de bocht. En toch willen we op elk vlak nog steeds iets extra’s kwijt. Onszelf.

Organising a busy life with a bag.

Marjolien Roesink

“Erg inspirerend om een slinger te mogen geven aan een beroemd merk als Little Company.”

Foto van Marjolien Roesink

Meer weten? Neem contact op.

Marjolien Roesink vertelt u graag meer.

06 23 63 31 40
marjolien@fizz.nl