Contentcreatie met tienduizend artikelen ineens. Header icoon

Didactief staat voor opinie en onderzoek in het onderwijs. In de afgelopen 10 a 15 jaar heeft Didactief meer dan 10.000 artikelen gepubliceerd in het gelijknamige magazine. Wij hebben deze schatkist aan content weten te ontsluiten.

Aantrekkelijk aangeboden.

Hoe kunnen we onderzoekers, studenten, docenten, schoolleiders en andere geïnteresseerden laten putten uit deze door Didactief ontwikkelde content? We bouwden een uniek content-platform. Met de mogelijkheid van de redactie om de content eenvoudig gecategoriseerd en in verschillende vormen aan te bieden. 

Diensten

  • Concept
  • Digital design
  • Webdevelopment
  • Database programmering
  • Optimaliseren en monitoren
Aantrekkelijk aangeboden.
Aantrekkelijk aangeboden.

Wij bouwden een unieke zoekmachine.

Wij bouwden een unieke zoekmachine.

De ‘Blendle’ in onderwijsland.

Abonnees kunnen alle artikelen gratis lezen. Niet abonnees kunnen een deel van de artikelen ook gratis inzien, maar om alle artikelen te kunnen lezen moeten ze abonnee worden. De artikelen worden getoond op de website www.didactiefonline.nl die geoptimaliseerd is voor zowel desktop, laptop, tablet als smartphone.

De ‘Blendle’ in onderwijsland.
Afbeelding bij case

Richard Snijders van Digineers

“Om de content nog toegankelijker te maken is er een platform- onafhankelijke database gebouwd met daaraan gekoppeld een geavanceerd zoeksysteem. Een knap staaltje programmeerwerk”

Afbeelding bij case

De onafhankelijke database (die wij Newsroom noemden) zorgt ervoor dat nieuwe communicatiemiddelen eenvoudig op de database aangesloten kunnen worden en dat er bij het vervangen van bijvoorbeeld de website geen nieuwe database opgezet hoeft te worden. De redactie kan daar de artikelen eenvoudig categoriseren. Per categorie wordt bepaald in welke vorm de artikelen gepresenteerd worden. Publicatiedata kunnen per artikel ingesteld worden, keywords, bronnen, revisiedata en aanverwante artikelen kunnen ingevoerd worden. De homepage kan door de redactie zowel handmatig als automatisch ingedeeld worden.

10.000+

artikelen

7680

abonnees

40%

meer websitebezoek

50%

via mobiel

Foto van Christian Soer

Meer weten? Neem contact op.

Christian Soer vertelt u graag meer.

0522 24 09 14
christian@fizz.nl