Creëer een website. Creëer meer begrip. Header icoon

Het bouwen van een website staat voor FIZZ | Digital Agency nooit op zichzelf. Met het bouwen van een website bouwen we ook aan bijvoorbeeld meer begrip, meer aandacht, meer vertrouwen. Dat is het dankbare werk wat wij doen voor FES.

Fibromyalgie is een feit.

FES (Fibromyalgie en Samenleving) behartigt belangen van iedereen die direct of indirect met fibromyalgie te maken heeft. Fibromyalgie is een aandoening, die bij veel mensen nog onbekend is. In het spoor van het feit dat de oorzaken nog onbekend zijn, worden helaas mensen met fybromyalgie dikwijls ook nog miskent. Als het mistig en mysterieus zou zijn, gaan wij het hebben over niet te ontkennen feiten. Als een hart onder de riem.

Diensten

  • Positionering
  • Concept
  • Digital Design
  • Campaigning
  • Webdevelopment
  • Social Media
Fibromyalgie is een feit.
Fibromyalgie is een feit.

Een site als platform voor begrip.

Een site als platform voor begrip.

Hard inzetten op harde feiten.

Feiten liegen niet. Cijfers, feiten, kunnen een heel verhaal vertellen. Het maakt een einde aan de mysteries en interpretaties. Het werkt voor de mensen die er onbekend mee zijn als een wake-up call en voor mensen die er wel mee bekend zijn als een bevestiging. In de campagne laten we feitelijk de feiten het werk doen. En het werkt!

Hard inzetten op harde feiten.

Het sociale in social media

De website met campagne is door de leden van FES goed ontvangen. Feiten worden met elkaar gedeeld. De verhalen van mensen komen los. Via social media zoeken mensen met fybromyalgie elkaar op. Met de website als informatiebron. www.fesinfo.nl

Het sociale in social media

2/100

Nederlanders hebben fibromyalgie

340.000

Nederlanders hebben fibromyalgie

10 %

Meer website verkeer

130

Shares op Facebook

Foto van Marjolien Roesink

Meer weten? Neem contact op.

Marjolien Roesink vertelt u graag meer.

06 23 63 31 40
marjolien@fizz.nl