Daar kun je mee thuiskomen Header icoon

Ergens thuis zijn. Dat gaat eigenlijk helemaal niet over wonen, maar over je thuis voelen. We voelen ons thuis op de plek waar we begrepen worden. De Nieuwe Zorg Thuis, voor 80 gemeenten actief in huishoudelijke hulp, stelt dit dan ook centraal.

Een thuis is elke dag weer nieuw

Zorg is van mensen houden. Dat er geld en organisatie mee gemoeid is, is noodzaak, maar niet de kern. Zie hier in een notendop de filosofie van De Nieuwe Zorg Thuis. Als organisatie voor huishoudelijke hulp kunnen zij het weten. De Nieuwe Zorg Thuis bestaat immers al tientallen jaren en daarmee zijn ze zelf ook al aardig op leeftijd. Jarenlange ervaring heeft geleerd dat hun werk niet alleen draait om het schoonhouden van een huis. Het gaat ook over het juiste gevoel aanbrengen in een huis. Zorg is een verbinding van mens tot mens. De Nieuwe Zorg Thuis brengt dit tot uitdrukking in de manier waarop ze zich presenteren aan de buitenwereld.

Diensten

  • Position & Concept
  • Design & Art Direction
  • Development & Management
Een thuis is elke dag weer nieuw
Een thuis is elke dag weer nieuw

De zorg is elke dag weer nieuw

Want mensen zijn iedere dag nieuw

De Nieuwe Zorg Thuis maakt een thuis van de plekken waar hun diensten worden ingezet. Dat doen ze door zorg in alle betekenissen van het woord. Met inzet, toewijding en bekommering. Daarbij is de samenhang met de verschillende doelgroepen nu scherper gesteld. De Nieuwe Zorg Thuis is er als betrouwbare partner voor gemeenten, als betrokken organisatie voor cliënten en als inspirerende werkgever voor medewerkers.

De zorg is elke dag weer nieuw

Met zorg tot stand gebracht

Met zorg tot stand gebracht
Afbeelding bij case

Met hetzelfde geld is de ene zorg goed en de andere niet. Wat maakt dan het verschil? Bij De Nieuwe Zorg Thuis weten ze het antwoord op die vraag wel: “Onze mensen!”. Het verlenen van zorg is een roeping en dat komt terug in hun werkwijze van alledag. Ook al is geen dag hetzelfde en wordt elke dag benaderd als nieuw. Met nieuwe momenten, nieuwe omstandigheden en nieuwe mensen. Door elke dag als nieuw te zien, wordt de zorg ook nooit oud.

Van alle zorg thuis

Van alle zorg thuis

Als nieuw voor de dag komen

Met een nieuwe look en feel past de huisstijl van De Nieuwe Zorg Thuis nu ook bij wat ze graag wil uitstralen. In het logo maken de letters DNZT verbinding met elkaar, zodat ze niet los van elkaar kunnen worden gezien. De Nieuwe Zorg Thuis hoort niet alleen in woord, maar ook in daad bij elkaar.

Als nieuw voor de dag komen

Nieuwe ambities

Door het woord Nieuwe te verwerken in hun bedrijfsnaam heeft De Nieuwe Zorg Thuis eigenlijk vanaf het begin al een unieke propositie gehad. Het stuwt de organisatie als het ware voort. Met het woordje nieuw wordt er namelijk al meteen een belofte afgegeven: Bij ons begint de zorg elke dag als nieuw.

Nieuwe ambities
Foto van Marjolien Roesink

Meer weten? Neem contact op.

Marjolien Roesink vertelt u graag meer.

06 23 63 31 40
marjolien@fizz.nl