De T-Commerce van P4E. Header icoon

Wanneer je bijna 20.000 technische producten op een platform voor technische professionals -en leveranciers nog steeds makkelijk vindbaar weet te maken, mag je eigenlijk wel spreken van een ultieme T-Commerce oplossing.

Better branding. Better landing.

Naast het bouwen van het online-platform voor Products4Engineers (P4E), hebben we ook de huisstijl, de branding van P4E een update en upgrade gegeven. Een subtiele verandering, maar het logo heeft daardoor wel een sterkere aanwezigheid en de ‘presence’ past beter bij de relevantie van het online-platform.

Diensten

  • BRANDING
  • ART DIRECTION
  • CORPORATE IDENTITY
  • WEBDESIGN
  • UX DESIGN
Better branding. Better landing.
Better branding. Better landing.

20.000 oplossingen en elk uur komt er 1 bij.

20.000 oplossingen en elk uur komt er 1 bij.

Responsive vraag en aanbod.

Op elk moment, op elk device.

Een snel winstpunt voor het optimaliseren van de website was het meer stroomlijnen en opnieuw categoriseren van de content. Daarnaast hebben we het enorme productaanbod op ieder mobile device makkelijk toegankelijk gemaakt. De manier waarop het product, complete oplossing of het aanbod van een technische dienstverlener getoond wordt, blijft overzichtelijk op wat voor mobile device dan ook. Heel handig omdat de meeste bezoekers, op allerlei locaties via een smart phone naar de website komen. 

Responsive vraag en aanbod.

Meting en ‘Rating’.

P4E brengt naast het enorme productaanbod ook technische professionals en technische leveranciers met elkaar in contact. Dan is het wel zo handig dat de leveranciers exact alles kunnen meten en ‘raten’ vanuit hun eigen dashboard. Van productweergaven tot blogs en video’s, alles is inzichtelijk gemaakt. P4E zelf heeft een compleet statistiekendashboard en kan op deze manier leveranciers upgraden en adviseren, maar uiteraard ook de website optimaliseren.

Meting en ‘Rating’.

Erik Wielink, P4E

"Complimenten voor het proces en de snelle livegang. Ik heb nog niet eerder meegemaakt dat dit zo soepel is gegaan!"

Afbeelding bij case

23%

stijging sessieduur

12%

stijging pagina's/sessies

+ 18.000

producten

+ 40

nieuwe producten wekelijks

Foto van Marjolien Roesink

Meer weten? Neem contact op.

Marjolien Roesink vertelt u graag meer.

06 23 63 31 40
marjolien@fizz.nl