Heldenwerk voor Safety Heroes. Header icoon

Veiligheid op de werkvloer is een onderwerp wat continu aandacht verdient. Safety Heroes is een initiatief van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Via gamification, spelenderwijs de gevaren op de werkvloer herkennen en oplossen.

‘Character’ tonen.

FIZZ | Digital Agency heeft voor het Ministerie, online de landelijk campagne verzorgd. Offline en via social media, SEA en SEO heeft FIZZ het platform en game succesvol onder de aandacht gebracht. Door heldere keuzes te maken in de middelenmix. 

Diensten

  • DIGITAL DESIGN
  • WEBDEVELOPMENT
  • SOCIAL MEDIA MANAGEMENT
  • DIGITAL MARKETING
  • CONTENT STRATEGY
‘Character’  tonen.
‘Character’  tonen.

Safety Heroes vind je overal.

Wij vonden ze onder andere via de Metro

Hoe breng je een Serious Game als Safety Heroes voor scholieren en werkenden in de leeftijd van 15 tot 40 jaar onder de aandacht? In 72% van de huishoudens in Nederland worden games gespeeld, dat scheelt in de acceptatie en herkenning. Wij vonden ze onder andere via de lezers van Metro.

Safety Heroes vind je overal.

Gamification is effectief.

Gamification is gametechnieken gebruiken in een niet-game omgeving. En dat alles om via spelelementen de gebruikers te motiveren en hun ervaring te verrijken. Games zijn effectief in het verleiden, vastgrijpen, motiveren en binden. Het doet een beroep op de intrinsieke motivatie om gedrag te veranderen. Safety Heroes is te spelen via www.safetyheroes.nl en als app verkrijgbaar in de App store en via Google Play.

Gamification is effectief.

Let's play seriously.

Karin Bloemen

"Ik sta achter Safety Heroes"

Een heldin voor helden.

Karin Bloemen roept, als BN-er de doelgroep op tot  heldendaden, door het spelen van het spel.

Een heldin voor helden.

“Het is aan jou om de juiste safety tools in te zetten om werknemers te behoeden voor bedrijfsongevallen. Want, elk bedrijfsongeval is er één te veel.”

48

levels

23651

spelers

14.692

highscore Merel884

+15%

social media verkeer

Foto van Christian Soer

Meer weten? Neem contact op.

Christian Soer vertelt u graag meer.

0522 24 09 14
christian@fizz.nl