Hoe chocolade nog gelukkiger kan maken. Header icoon

Hoe maak je voor een beroemd chocolade/banketmerk Dorgelo een website die volop recht doet aan hun reputatie? Bekend is dat het snoepen aan chocolade, snoepen aan geluk is. Maar, hoe bereik je dat met een website? Het begint met een klant gelukkig maken..

Dorgelo. Eventjes zorgeloos genieten.

Even proeven aan het hemelse, even snoepen aan een stukje fantasie. Kleine feestjes omhuld door de lekkerste chocolade. Op de website vertellen we het met een ritme van kleine geluksmomentjes. Het ritme van geluk.

Diensten

  • Branding
  • Webdesign
  • Content
  • Fotografie
  • Webshop

 

 

Dorgelo. Eventjes zorgeloos genieten.
Dorgelo. Eventjes zorgeloos genieten.

Dorgelo’s geluksreeks.

Dorgelo’s geluksreeks.

Lekkernijen zetten de tijd even lekker stil.

Historie is geluk stapelen.

Genieten kent geen tijd. En zo is er 175 jaar ambacht zomaar aan de geschiedenis toegevoegd. Hoeveel mensen er daardoor niet kunnen proeven aan de stukjes fantasie van de lekkerste ingrediënten en geheime recepten? Staat dat in een tijdlijn of een gelukslijn?

Lekkernijen zetten  de tijd even lekker stil.
Afbeelding bij case

Webdevelopers FIZZ | Digital Agency

“Dit was verreweg de lekkerste website die wij ooit gebouwd hebben.”

Beproefd en bekroond.

Rijke smaken is rijke geschiedenis. Wij vinden het geen wonder dat de hazelnootschuimgebak afgelopen jaar met goud werd bekroond! De overheerlijke wereld van Banketbakkerij Dorgelo verdient een groter podium. Geïnspireerd door de kwaliteit en smaken hebben wij ons online kunnen uitleven. En hebben met permissie al het één en ander mogen proeven. Even de beleving van de consument in ons opnemen, is de beste start voor een smakelijk project als de website van Dorgelo…

Beproefd en bekroond.

Lekkernijtje. Lekker rijtje...

Lekkernijtje. Lekker rijtje...

Met de lekkerste S van Shop.

Gemak en gebak.

Wij bouwden een bestelmodule zodat het wel heel gemakkelijk is om je favoriete gebak te bestellen. Wel verleidelijk want de pure smaken zijn nu 24/7 binnen handbereik!
Goed nieuws voor directe omwonenden van Dedemsvaart: simpel via iDeal betalen en aangeven wanneer je wilt dat het bezorgd wordt.

Met de lekkerste S van Shop.
Foto van Jan van Geerenstein

Meer weten? Neem contact op.

Jan van Geerenstein vertelt u graag meer.

0522 24 61 62
j.vangeerenstein@fizz.nl