Hoe een match een voltreffer wordt Header icoon

Geo-matching is met het vernieuwde platform klaar voor de volgende fase. Door de optimalisatie van de website is het nu ingericht op de vragen van de toekomst. Met meer mogelijkheden en tools voor zowel leveranciers als gebruikers.

Mix and Match

Geo-matching is wereldwijd actief als verzamelplaats voor professionals. Met ruim 2000 producten van 500 leveranciers. Als business tot business site met gevoel voor business to consumer is Geo-matching een serieuze speler in de markt. Om de uitstraling van het bedrijf te laten matchen met de inhoud is het logo opgefrist.

 

 

Diensten

  • Design & Art Direction
  • Development & Management
Mix and Match
Mix and Match

Ultimate flow

Profiteren van expertise

De nieuwe opzet van de site geeft leveranciers inzicht in de opbrengsten. Het geavanceerde dashboard laat een compleet overzicht zien van alle statistieken. Daarnaast zijn er meer interactiemogelijkheden. Zo kunnen potentiële kopers bij vragen over producten een beroep doen op de expertise van leveranciers.

Ultimate flow

All on board

Peter Tapken – Contentmanager Geo-matching

“De huidige combinatie van high-level productinformatie gelinkt aan gerelateerde content is ijzersterk. Daarnaast hebben we meer commerciële mogelijkheden die nu al goed aanslaan bij klanten.”

Afbeelding bij case

Als affiliate site die zelf niks verkoopt, maar kopers en leveranciers koppelt, is een gebruikersvriendelijk CMS voor Geo-matching onmisbaar. Ook een opvallend webdesign, opties voor het importeren van productdatabases en een gebruiksvriendelijk beheer mogen niet ontbreken.

Afbeelding bij case

De juiste tools

Met het inbouwen van de juiste tools wint Geo-matching aan professionaliteit. Zo heeft de website een unieke vergelijkingsfunctie. Daarmee staat er een goede basis waarop de komende jaren kan worden verder gebouwd.

De juiste tools

In productie

In productie

De ultieme match

Met een frisse look, een update van de functies en een ingebouwde laagdrempeligheid voor interactie heeft Geo-matching nu een stevig framework voor de toekomst van het bedrijf. De mix van inhoud en uitstraling heeft de ultieme match opgeleverd.

De ultieme match
Foto van Marjolien Roesink

Meer weten? Neem contact op.

Marjolien Roesink vertelt u graag meer.

06 23 63 31 40
marjolien@fizz.nl