Koelstra. Cool Brand. Header icoon

Hoe zet je een gerenommeerd merk in buggy’s en kinderwagens hernieuwd in de markt, terwijl het is verhuisd naar het nieuwe merkenhuis Atelier 49? Een echte positioneringsklus met een te beleven uitkomst online. We made it Enjoyable.

Een klein regeltje. Maar, o zo groots.

Met ‘Enjoy The Original’ hebben we Koelstra neergezet als de enige echte. Waardoor het merk boven alle concurrenten wordt neergezet. De pure buggy/kinderwagen. Onomstreden. Laat de anderen maar gek en duur doen. Uiteindelijk ga je voor het bewezen merk Koelstra. Met een opening naar nieuwe originele gedachten, originele uitvoeringen. Origineel zijn, is origineel blijven.

Diensten

  • BRAND STRATEGY
  • BRAND POSITIONING
  • SEO
  • DIGITAL DESIGN
  • WEBSTATISTIEK
  • WEBDEVELOPMENT
Afbeelding bij case

Enjoy the Original.

Maar, gaat 'Enjoy the Original' nu over het product of het kind? Ieder kind is immers toch ook origineel? En daar kun je van genieten, zoals je van een Koelstra geniet. Wat is het toch mooi om daar geen antwoord op te hebben.

Enjoy the Original.

Koelstra. Je kunt er niet omheen.

Of toch wel?

De ontwerpers van Koelstra hebben de producten liefdevol voorzien van originele details. En als het product bijvoorbeeld uitgerust is met authentieke materiaalcombinaties als denim met leder, dan moet dit toch te zien zijn en te beleven? Wij laten de doelgroep 360 graden lang genieten.

Koelstra. Je kunt er niet omheen.

Love is in the details.

Marjolien Roesink

"Koelstra blijft zich bewijzen. De website hoeft dat alleen maar te laten zien."

Mama Koelstra is altijd in de buurt.

Een gerenommeerd merk als Koelstra zie je vaak op straat. Verrassend vaak, als je er op gaat letten. Wanneer mensen toe zijn aan een echte Koelstra, helpen we ze snel aan een adres waar ze te zien zijn en uit te proberen. En dat loopt best wel lekker.

Mama Koelstra is altijd in de buurt.
Afbeelding bij case
Afbeelding bij case

De naam en de producten van Koelstra worden van generatie op generatie overgedragen. Zo adviseren moeders een Koelstra buggy/kinderwagen aan dochters. De iconische modellen zijn in de loop der jaren uiteraard veranderd, maar het merk zelf is iconisch gebleven. En altijd klaar voor 'the next generation', net zoals de techniek van de website. Dus ook bij FIZZ zeggen we: Enjoy the Original. Wij zijn er trots op!

75+

jaar een begrip

25

kinderwagens en buggy's

5

talen

360°

view

Foto van Marjolien Roesink

Meer weten? Neem contact op.

Marjolien Roesink vertelt u graag meer.

06 23 63 31 40
marjolien@fizz.nl