Koelstra. Enjoy the Original. Header icoon

Koelstra is een internationaal bekend merk van kinderwagens en buggy’s. Dit grote merk is ‘verhuisd’ naar Atelier 49, het thuis van de grote merken bébé-jou en Luma.
Marjolien Roesink • 18-07-2016 • Leestijd 6 min

FIZZ | Digital Agency werkt aan de nieuwe positionering van Koelstra. De uitdaging is het koppelen van de reputatie van Koelstra aan de positieve uitstraling van de merken van Atelier 49. De producten van bébé-jou en Luma zijn immers zodanig gemaakt dat jonge ouders volop kunnen genieten van de speciale momenten van hun jonge kinderen. Met ‘Enjoy the Original’ hebben wij Koelstra neergezet als puur Hollands, zonder poespas.

“Het merk Koelstra blijft zich bewijzen. De website hoeft dat alleen maar te laten zien.”


Koelstra. Enjoy the Original

Een nieuwe propositie, waarbij het gerust onduidelijk mag zijn of het nu gaat over het product of het kind. Ieder kind is namelijk net zo uniek als de buggy's en kinderwagens van Koelstra. We bijten de spits af met de website, maar ons hoofd zit nu al vol activatie-ideeën die het merk gaan helpen de nieuwe positionering maximaal uit te dragen.


Houd de website in de gaten voor de laatste ontwikkelingen rondom dit mooie project. Of volg ons op Facebook voor de laatste updates.

Foto van Marjolien Roesink

Did you enjoy it?

Marjolien Roesink vertelt u graag meer.

06 23 63 31 40
marjolien@fizz.nl