Kunststukje kunststof. Header icoon

Een naamswijziging communiceren (van AKG Polymers naar Veolia Polymers) en tegelijkertijd het imago van recyclaten positief beïnvloeden? Met het lanceren van een nieuwe responsive website heeft FIZZ | Digital Agency het geflikt!

Wereldspeler Veolia.

Veolia Polymers (voorheen AKG Polymers) is al meer dan 40 jaar actief op het gebied van kunststofrecycling. De focus ligt hierbij op polypropyleen (PP), een modern en veelzijdig materiaal. De recyclaten die Veolia produceert, vinden hun weg in hoogwaardige producten voor bijvoorbeeld weg- en waterbouw, mobiliteit en huishoudens. Voor Veolia is recyclaat het materiaal voor de 21ste eeuw.

Diensten

  • Brand Strategy
  • Concept
  • Webdevelopment
  • Digital Design
  • Mailing
Wereldspeler Veolia.
Wereldspeler Veolia.

The power of plastics.

Het imago van recyclaten als alternatief voor ‘virgin material’ wordt steeds positiever. De publieke opinie waardeert duurzaamheid steeds meer. Toch was er behoefte om de afzetmarkt met een positiever elan te benaderen. Door de focus te leggen op kwaliteit en Research & Development, en door helder de voordelen van recyclaten te communiceren.

The power of plastics.

Marianne Mulder, Communications & Marketing Officer, Veolia

“Korte lijnen, snelheid van begrip en de prettige samenwerking hebben tot een mooi resultaat geleid.”

De wereld van de klant.

De voordelen van recycling.

Veolia verplaatst zich in de wereld van de klant voor pasklare oplossingen in recyclaat. Voor FIZZ is het kunnen verplaatsen in het denken van doelgroepen een eerste natuur. De site die wij bouwden zet zichzelf midden in de beleving van die klant, door responsive te zijn en de gebruiker snel te kunnenvoorzien van de juiste informatie en inspiratie.

 

De wereld van de klant.
Afbeelding bij case

10%

meer bezoekers

15%

lagere bouncerate

Foto van Christian Soer

Meer weten? Neem contact op.

Christian Soer vertelt u graag meer.

0522 24 09 14
christian@fizz.nl