Matching business Header icoon

Geomares B.V. zit middenin een vernieuwingsproces waarbij het van traditionele uitgeverij omgevormd wordt tot partner in marketing en media in de technische business to business. Een nieuwe website mocht hierbij niet ontbreken.

Geo-Minds, Great Minds

Met de grootste wereldwijde database van beslissers in de geo-community en techniek is Geomares de schakel tussen professional en bedrijf. Geomares BV ondersteunt bedrijven bij het ontwikkelen van marketingcampagnes. Zij helpen klanten met advies over de marketingmogelijkheden van hun diverse communicatiekanalen. Daar hoort een website bij die autoriteit en betrouwbaarheid uitstraalt.

Diensten

  • Positioning & Concept
  • Development & Management
  • Monitoring & Optimization
Geo-Minds, Great Minds
Geo-Minds, Great Minds

2 werelden in 1

Potentiële klanten verwelkomen en bestaande klanten op maat bedienen

In de ontwerpfase van de sitebouw zijn er twee doelgroepen vastgesteld: prospects en bestaande klanten. Zij landen op uiteenlopende wijze op de site, hebben een veelal verschillende informatiebehoefte en zijn ieder op zoek naar een eigen pakket aan diensten. Voor beide doelgroepen is er nagedacht over een goede flow met duidelijke vervolgstappen.

2 werelden in 1
Afbeelding bij case

Erik Wielink, Online Marketer Geomares

"Er staat nu een mooie, duidelijke website die voor mij als verantwoordelijke zeer gebruiksvriendelijk en modulair is. Met de website kunnen we met volle kracht vooruit in onze nieuwe marketingstrategie."

Afbeelding bij case

Bij geomares-marketing.com is er extra aandacht besteed aan de leadgeneratie met downloads en formulieren. Daarnaast is er voor een goede flow ook gerelateerde content aan ieder onderwerp gekoppeld. Ook is de site makkelijk in te richten qua tweetaligheid.

Afbeelding bij case

Perspectief voor prospects

Belangstellenden die via een willekeurige pagina op geomares-marketing.com belanden, zijn nog niet per se bekend met Geomares of één van de titels. Deze decision makers of influencers van relevante bedrijven willen geïnformeerd worden. Hier is op ingespeeld met diensten, cases, testimonials en het attent maken op webinars en events. Een contactbutton mag uiteraard niet ontbreken.

Perspectief voor prospects

Prospects converteren tot leads

Prospects converteren tot leads

Geo-maatwerk

Bestaande klanten die al een of meerdere diensten afnemen bij Geomares of bij een van de titels zoeken vooral ondersteuning in de vorm van specificaties en marketingadvies. Via de lead generator komen zij makkelijk uit bij de kennisbank en de support marketing voor zakelijke doeleinden.

Geo-maatwerk
Foto van Marjolien Roesink

Meer weten? Neem contact op.

Marjolien Roesink vertelt u graag meer.

06 23 63 31 40
marjolien@fizz.nl