Meer dan kaas & case. Header icoon

In ons vak is een case nooit kaasje. En werken voor een echte koninklijke klant doen we ook niet alle dag. De Koninklijke CSK daagde ons uit om hun meer dan honderdjarige expertise in zuivelculturen, verfrissend en jong neer te zetten. Met veel plezier!

Een vast geloof in goede smaak.

De mensen van CSK hadden al eerder de moed om te kiezen voor het domein smaak in de wereld van zuivel. Smaak is hun ogen de persoonlijke en- marketingdrijver voor de zuivelproducten van de toekomst. Wij vertaalden dit in een mooie hoopvolle boodschap: Taste can build a bridge.

Diensten

  • Positionering
  • Concept & Strategie
  • Design & Art Direction
  • Webdevelopment
Een vast geloof in goede smaak.
Een vast geloof in goede smaak.

Het Nederlandse wonder van CSK.

Cultuur voor culturen.

Nederland produceert veel zuivel. Met name kaas. Het geeft Nederland kleur, naam en faam. Een echte smaakmaker. De Koninklijke CSK heeft het wonder van deze smaak van zuivel weten te ontrafelen. Deze kennis zetten zij gepassioneerd in om juist over de hele wereld ook andere zuivelculturen herkenbaarder, consistenter en smaakvoller te maken. Dit verhaal verdient een mooi boekje.

Het Nederlandse wonder van CSK.

Een rond verhaal.

Sanne Melles – Directeur Koninklijke CSK

“Ik weet nu al, als we over een paar jaar terugkijken, dat de lancering van onze nieuwe website als een belangrijk punt wordt aangewezen. Gefeliciteerd!”

Afbeelding bij case

Is het mogelijk om via een lancering van een nieuwe website, een organisatie nieuwe elan en hoop voor de toekomst mee te geven? Wij vinden van wel! Er is niets leuker en uitdagender dan van waarde te kunnen zijn. Boven een goed functionerende website uiteraard. Er gebeurt echt wel wat als de website van CSK wordt geopend! www.cskfood.com

Afbeelding bij case

Inspirerende teksten, krachtige beelden.

Samen bruggen bouwen naar nieuwe markten en een brug vormen naar verschillende mensen met net zo verschillende disciplines vraagt om communicatie die inspireert en beelden die mensen kunnen meevoeren naar de wereld van zuivel. Daar waar culturen producten smaakvol kunnen transformeren, nodigt het immers ook harten en kwaliteiten uit om te transformeren. Wij zijn alvast veranderd!

Inspirerende teksten, krachtige beelden.

Smaak en raak!

Smaak en raak!

Vooral een lekkere klant.

Wij hebben iedere klant even lief en toch is iedere klant weer heel anders. CSK is een heel inspirerende klant. De mensen van CSK verstaan de kunst om ruimte te bieden en hebben een open houding naar al wat nieuw is. Ook wat nieuw is voor ons. O, ja en we doen graag met hen samen wat vaker een toetjessessie. Dat maakt hen tot een nog lekkerder klant om voor te werken…

Vooral een lekkere klant.
Foto van Marjolien Roesink

Meer weten? Neem contact op.

Marjolien Roesink vertelt u graag meer.

06 23 63 31 40
marjolien@fizz.nl