Nationale Onderwijsweek. Meer dan een week. Header icoon

Hoe maak je van een bekend fenomeen als de Nationale Onderwijsweek, een fenomeen wat een heel jaar relevant blijft? Uiteraard is een week vol positieve, landelijke aandacht voor het onderwijs en haar professionals, belangrijk en inspirerend. Een format...

Autoriteit in diversiteit.

Meer visuele samenhang tussen de verschillende events/merken, bouwt meer autoriteit op en maakt het positioneren makkelijker. Dat is de overtuiging en het uitgangspunt geweest voor het design van de verschillende evenementen. De herkenbaarheid over en weer, van event naar event, van uitgave tot een uitreiking van een prijs, stapelt als het ware ook de autoriteit. Met name in eventmarketing is expertise en een goede reputatie doorslaggevend.

Diensten

  • Positionering
  • Branding
  • Webdesign
  • Contentcreatie
  • Eventmarketing
Autoriteit in diversiteit.
Autoriteit in diversiteit.

Content, consistentie en continuïteit.

Content, consistentie en continuïteit.
Afbeelding bij case

Door meer nieuwskarakter te geven aan de website, houden we de thematiek van de Nationale Onderwijsweek interessant. Door middel van nieuwsgierig makende contenttablets, afgestemd op alle mobile devices, prikkelen we de doelgroep om artikelen te lezen die te maken hebben met allerlei onderwijsthema’s. Een nieuwsstrip op de site is een voortdurende alibi om de site te blijven bezoeken. Continuïteit bouwt autoriteit. En wij bouwden het.

Ten Brink Uitgevers, partner van de Nationale Onderwijsweek.

“Verrassend om te zien dat een integrale aanpak van de communicatie van de Nationale Onderwijsweek, zo’n positief effect kan hebben op de autoriteit van dit event.”

Sterke branding voor een sterk fenomeen.

Rendement op een evenement.

Onderwijs is een dankbaar thema.

Of het nu gaat om de Nationale Onderwijsweek of het uitroepen van de Nationale Onderwijsstad van het jaar, het onderwijs steeds op de kaarten zetten en houden is het belangrijkste doel van deze evenementen. Doelgroepen mobiliseren, ze echt wat meegeven, is de ‘reason why’. Vlotte, moderne communicatie draagt bij aan de verankering van de thematiek. Dat is wat ons betreft het mooiste en hoogst haalbare rendement.

Rendement op een evenement.

1 Brand

1 Voice

3 Events

1 Uitstraling

5

Partners

20%

meer websitebezoek

Foto van Christian Soer

Meer weten? Neem contact op.

Christian Soer vertelt u graag meer.

0522 24 09 14
christian@fizz.nl