NVON en veel meer.

Het lijkt misschien wel een website, maar het is eigenlijk de complete ‘back-bone’ van de vereniging NVON, inclusief een forum, ledenportal, ledenadministratie en data en- contentbeheer via een Newsroom.

NVON en ‘the next step’.

De NVON is een vrijwilligersvereniging die de vakinhoudelijke belangen behartigt van het onderwijs in de natuurwetenschappen, techniek en technologie, met ruim 4000 leden. Oneindig veel onderwerpen en steeds veranderende ontwikkelingen garanderen veel relevante content die allemaal een plek nodig heeft en makkelijk ontsloten moet kunnen worden. Met de oplossing die wij bouwden is NVON klaar voor ‘the next step’.

Diensten

  • DIGITAL DESIGN
  • WEBDEVELOPMENT
  • DATABASE PROGRAMMERING

Van een magazine naar een Newsroom die er mag zijn.

Magazine NVOX en Terugkoppeling

De titels NVOX en Terugkoppeling worden al jaren door onze vormgevers opgemaakt. De content van deze tijdschriften is nu ook online te lezen. Daarnaast worden alle jaargangen ontsloten in de Newsroom. Het kostte honderden uren van content invoeren, maar dan heb je ook wat!

Ad van Mooldijk (NVON)

Het was al opvallend hoeveel informatie er in de oude website zat, maar dit slaat alles.

De website is het basisplatform. Hieromheen hangen de webshop, het forum, de Newsroom, een eigen portal in de vorm van: ‘Mijn NVON’ met daarachter de ledenadministratie. Waar er voorheen geen directe verbinding was tussen alle onderdelen, is dat nu het geval. Leden kunnen nu bijvoorbeeld hun eigen gegevens beheren in ‘Mijn NVON’. Automatisch worden deze gegevens dan gewijzigd in de ledenadministratie.

Newsroom. Room for the new.

Door de eisen en wensen en de enorme hoeveelheid content, bouwden we een eigen contentbeheermodule. Een ‘mini google’. Op deze manier kunnen wij waarde geven aan specifieke content. Waardecreatie in content.

Forum for the people.

De grootste aanjager voor het forum van de NVON is toch wel de examens. Ieder jaar voor de examens raadplegen duizenden bezoekers bijvoorbeeld de examenvoorbeelden. Het forum dient als discussieplatform rond deze examenvoorbeelden.

4500+

Leden

1000+

Examenvoorbeelden

21+

Jaargangen

3500

Newsitems

Meer weten? Neem contact op.

Marjolien Roesink vertelt u graag meer.

06 23 63 31 40
marjolien@fizz.nl