Regio Zwolle Congres: Van programma naar beweging Header icoon

Het Regio Zwolle Congres wil de volgende stap zetten richting toegevoegde waarde in de toekomst. In de editie van 2017 stond het thema Arbeidsmarkt 2030 garant voor volop discussie over de uitdagingen die de komende jaren wachten.

Ontwikkeling door verbinding

De Arbeidsmarkt 2030 moet flink inzetten op de investering in human capital. Ook het Regio Congres is op zoek naar de vitaliteit van de toekomst. Door de economische flow te benutten en te koppelen aan een breed commitment in de regio Zwolle waarbij meerdere partijen, zoals het onderwijsleven, een rol kunnen gaan spelen. Van volle zalen naar volle betrokkenheid

Diensten

  • Development
  • Positionering
  • Identity
Ontwikkeling door verbinding
Ontwikkeling door verbinding

Thema’s laten leven en omarmen

Thema’s laten leven en omarmen

Content = contact

Contact is altijd en overal.

Door meerdere contactmomenten per jaar in te bouwen kunnen belanghebbenden ook buiten het vaste moment van het congres betrokken worden bij de onderwerpen die leven in de regio. Meer betrokkenheid geeft het Regio Zwolle Congres ook meer relevantie.

Content = contact
Afbeelding bij case

Pierre Satink – Voorzitter Stichting Regio Zwolle Congres

“Wij ervaren dagelijks dat samenwerking onze regio zo bijzonder maakt; hoe meer mensen dat met ons doen, hoe sterker onze regio daarvan wordt.”

Afbeelding bij case

Als vaste dagvoorzitter heeft Jort Kelder de afgelopen jaren een band opgebouwd met Regio Zwolle Congres. Maar vooral door zijn werkzaamheden als mediapersoonlijkheid en opiniemaker is hij een autoriteit op het gebied van ondernemerschap in Nederland geworden. Met een sneak preview op het centrale thema van Regio Zwolle Congres kan hij de onderwerpen al in een eerder stadium op de kaart zetten en laten leven bij deelnemers aan het congres.

Een topregio verdient een topuitstraling

Een topregio verdient een topuitstraling

Genoeg te vertellen

Regio monitoren

En we communiceren over de onderzoekresultaten van de RegioMonitor, extern nieuws rondom het thema, gastsprekers, de genomineerden voor de ondernemersprijs MKB Regio Zwolle en van alles en nog wat over het congres zelf.

Genoeg te vertellen

5,5%

werkloosheid t.o.v. 6% landelijk

+2,7%

regionale economie t.o.v. +2,2% landelijk

+30%

woningtransacties t.o.v. 20% landelijk

+5K

groei werkgelegenheid

Foto van Marjolien Roesink

Meer weten? Neem contact op.

Marjolien Roesink vertelt u graag meer.

06 23 63 31 40
marjolien@fizz.nl