Regio Zwolle ten volle. Header icoon

Sinds drie jaar is FIZZ | Digital Agency een founding partner van het Regio Zwolle Congres. Als onderneming werken we samen om de Regio Zwolle op de kaart te zetten. Het jaarlijkse congres wordt gezien als een meetmoment van de economie en betrokkenheid.

Enthousiasme x 850

De lustrumeditie van het Regio Zwolle Congres 2016 stond in het teken van het onderwerp Regiobranding. Met maar liefst 850 deelnemers is deze enerverende bijenkomst inmiddels hét congres van de regio geworden. Een presentatie van Marco Aarnink (Drukwerkdeal) over hoe je succesvol kunt ondernemen door het personeel en klant als ‘helden’ te zien, werd door het publiek met veel enthousiasme ontvangen en via een enquête nog eens hoog gewaardeerd.

Diensten

  • Eventmarketing
  • Social Media
  • Public relations
Enthousiasme x 850
Enthousiasme x 850

Regio Zwolle draait door (RZDD)

Onder leiding van Jort Kelder werden in een ‘DWDD setting’ meningen gedeeld en gediscussieerd over hoe de Regio Zwolle zich sterker en duidelijker kan positioneren..

Regio Zwolle draait door (RZDD)

Groei + Groei = Dubbelblij.

Aan de hand van de Regio Zwolle Monitor werd gepresenteerd hoe de regio zich in het afgelopen jaar heeft ontwikkeld en werden belangrijke thema’s, trends en ontwikkelingen gedeeld. Een bovengemiddelde groei die te zien was in de gepresenteerde cijfers, maakte het vijfjarige jubileum nog eens extra feestelijk.

Groei + Groei = Dubbelblij.

Mooie cijfers, mooie gezichten.

Mooie cijfers, mooie gezichten.

Zoveel ondernemers, zoveel vertegenwoordigers van overheden, zoveel meningen, zoveel hapjes, zoveel drankjes, zoveel gezelligheid, zoveel enthousiasme, zoveel applaus, zoveel verhalen, zoveel contacten, zoveel richtingen, zoveel visies, zoveel… En toch maar 1 regio...

Marjolien Roesink

“Het is elk jaar heel veel werk om het te organiseren, maar tegelijkertijd ook heel veel genieten.”

Nagenieten en door naar de volgende. Welkom.

850

deelnemers

5e

editie

7.9

waardering

93%

komt weer

Foto van Marjolien Roesink

Meer weten? Neem contact op.

Marjolien Roesink vertelt u graag meer.

06 23 63 31 40
marjolien@fizz.nl