Stagiair Web & Applicatie Development (PHP)

Wij zijn een jonge start-up binnen FIZZ | Digital Agency. We zijn actief onder de naam Digineers met eigen software-producten op het gebied van online marketing die worden ingezet voor grote merken.

We werken zowel met een eigen CMS als ook ontwikkelen we complexere maatwerk-software. Ook jij gaat daarmee aan de slag als een volwaardig teamlid. Je neemt onder het genot van een warme drank naar keuze deel aan ons ochtendoverleg, waar we de bezigheden van de dag en de komende dagen bespreken. Je mening wordt op prijs gesteld en je werkt aan klussen die passen bij jouw kennis en kunde.

We werken vooral op basis van het Symfony2/ Symfony3 Framework. Maar heb je ervaring met CakePHP, dan kunnen we dat zeker waarderen. Andere kennis die van pas kan komen: HTML / CSS / JavaScript / SEO / GIT / Linux.

Wij zijn benieuwd naar jou!

We zijn net in ons nieuwe pand getrokken. Je werkt op een splinternieuwe computer met dubbel beeldscherm. Alles is nieuw, maar we zijn meer benieuwd naar jou.

Heb je interesse en ben je minimaal 4 maanden beschikbaar? Dan ontvangen we graag je CV. Voor meer informatie kan je ons uiteraard bellen.

Foto van Marjolien Roesink

Interesse?

Marjolien Roesink vertelt u graag meer.

06 23 63 31 40
marjolien@fizz.nl