Stagiair Webdesign / Webdevelopment

Wij zijn een jonge start-up binnen FIZZ | Digital Agency. We zijn actief onder de naam Digineers met eigen software-producten op het gebied van online marketing die worden ingezet voor grote merken.

Wat zoeken wij?

We hebben ruimte voor een frontend stagiair die zich verder wil verdiepen in nieuwe technieken. Voor deze stage ligt de nadruk op ontwikkelen in Wordpress, dus het is wel handig dat je daar al enige kennis van hebt.

Verdere steekwoorden zijn: Linux, GIT, DirectAdmin, Magento, HTML, CSS, jQuery en Bootstrap. Mocht je interesse hebben om dieper in PHP te duiken of je juist te verbreden, dan kunnen we je ook skills aanleren binnen het Symfony framework.

Wij zijn benieuwd naar jou!

Wij zijn net in ons nieuwe pand getrokken. Je werkt op een splinternieuwe computer met dubbel beeldscherm. Alles is nieuw, maar we zijn meer benieuwd naar jou.

Heb je interesse en ben je in de periode tussen oktober 2017 en februari 2018 (of per direct) minimaal 4 maanden beschikbaar? Dan ontvangen we graag je CV. Voor meer informatie kan je ons uiteraard bellen.

Foto van Ferry Hupse

Interesse?

Ferry Hupse vertelt u graag meer.

0522 24 61 62
ferry@fizz.nl