Thuis op kantoor. Home at the website. Header icoon

Noordhuis, een grote kantoorinrichter in het Noorden van het land, wilde nu voor zichzelf eens een inspirerende inrichting. Een inrichting om je helemaal bij thuis te voelen. Dat deden wij met plezier. De website dan…

5 disciplines, 1 sterke website.

Noordhuis ziet het kantoor als een 360 graden lekkerwerkenconcept. Zij richten hun ideeën, diensten en producten in om vooral bij te dragen aan de ervaring: ‘Thuis op kantoor’.  Veel disciplines met ieder hun eigen te herkennen verhaal. 

Diensten

  • DIGITAL DESIGN
  • FRONT-END
  • WEBDEVELOPMENT
5 disciplines, 1 sterke website.
5 disciplines, 1 sterke website.

On all ‘office‘ devices.

On all ‘office‘ devices.
Afbeelding bij case

Noordhuis doet meer dan alleen de inrichting van kantoren. Wanneer je de panden binnenloopt ervaar je meteen hun expertise op het gebied van alle disciplines. Dit was ook een belangrijke pijler voor de nieuwe website. Of je nu een pand binnenloopt van Noordhuis of de website opent, de sfeer en de veelzijdigheid moet overal één zijn. Eén inspirerend verhaal, vertelt door verschillende mensen.

Marjolien Roesink

“Een kantoor is eigenlijk het gedeelte van bedrijfsconcept waar je doorheen kunt wandelen. Een website heeft eigenlijk dezelfde functie.”

Focus op expertises

Cases and faces.

Verhalen als bron van inspiratie.

Wat kan mooier het verhaal vertellen over de expertises van Noordhuis dan de cases zelf.  Stuk voor stuk pareltjes met hun eigen verhaal. Vertelt door de mensen zelf. Het verhaal achter de kleurrijke inrichting, het verhaal achter de slimme logistiek van kantoorartikelen, het verhaal hoe via een innovatieve inrichting van ICT een bedrijf vleugels heeft gekregen. Het krijgt alle ruimte.

Cases and faces.

Finding memo

Actuele highlights, nieuwe artikelen en gave acties worden via memo’s uitgelicht. Het koppelen van de memo’s aan de expertises maakt het persoonlijk en laat daarnaast via veelzijdige informatie het totaalconcept van Noordhuis zien.

Finding memo
Afbeelding bij case

4

locaties 1 website

15%

lagere bouncerate

+15

prachtige projecten

5

disciplines 1 website

Foto van Marjolien Roesink

Meer weten? Neem contact op.

Marjolien Roesink vertelt u graag meer.

06 23 63 31 40
marjolien@fizz.nl