Vanaf nu heet FIZZ voluit: FIZZ | Digital Agency. Niet een naam die wij ons zomaar aanmeten, maar een naam die aangeeft wat wij feitelijk al jaren doen. Een communicatiespil zijn voor onze klanten om doelgroepen te bereiken. En aan zich te binden.
Christian Soer • 18-07-2016 • Leestijd 6 min

De route naar de kern van uw propositie

Onze ambitie? Dat niet alleen digitalisering en technologie alles op z'n kop zouden moeten zetten. Maar, dat krachtige ideeën grote en kleine werelden doen veranderen. Dat overstijgende creatie álles op z'n kop zet in het voordeel van onze klant. En digital? Digital maakt het effect van deze ideeën vooral meetbaarder, efficiënter, sneller en relevanter. Het vak van communicatie is nog nooit zo leuk geweest. Wow!

Het idee is leading. Digital maakt de effecten daarvan vooral meetbaarder, efficiënter, sneller en relevanter.

Marketing Communication at the speed of now.

Het is een cliché. De wereld van communicatie gaat snel. Enerverend als je er midden inzit, maar het roept ook onrust en steeds nieuwe vragen op. Wij zijn ervoor om duidelijkheid te verschaffen. Niet om vanuit duidelijkheid, te bagatelliseren of te relativeren, maar om juist te activeren. Weten wat er speelt om hard door te kunnen gaan. Formaties te bepalen en inzetten om op de markten succesvol te kunnen zijn. Onze winnende slagorde? Daar vertellen we alles over onder Agency.

Foto van Christian Soer

Wat dit voor u kan betekenen?

Christian Soer vertelt u graag meer.

0522 24 09 14
christian@fizz.nl