Schrijf je in voor
een workshop!

“De ontwikkelingen in het vak marketingcommunicatie gaan heel snel”: het wordt zo vaak gezegd. Maar, wat is er precies aan de hand? En wat is uw en onze rol daarin? Wat gaat er precies snel? En wat blijft er nog over van het stukje grondig nadenken? Is denken nog wel snel genoeg? We gaan (naar elkaar) luisteren…

Think Digital.

Marjolien Roesink en Jan van Geerenstein • 17 mei 2017 - 16.30 - 18.30 uur - Locatie: FIZZ | Digital Agency Meppel

Het onvermijdelijke denken in het groot.

De wereld digitaliseert snel. Dan is het niet de vraag of u meegaat, maar hoe. Marketing doet volop mee in deze transitie. Digitale technologie in de marketing verandert organisaties en heeft zelfs de potentie om producten en diensten niet alleen aan te bieden maar ook te veranderen. Transformatie is nooit een klein onderwerp. We moeten wel even groot denken om mee te doen kunnen nu en in de toekomst. Denkt u mee?

Marjolien Roesink,
Online Marketeer Marjolien neemt ons mee in de wereld van online marketing. Zij legt uit hoe je snel en eenvoudig al verbeteringen kunt aanbrengen in uw online presence en prestaties.

Jan van Geerenstein,
Creative Director Jan filosofeert met u mee over hoe de wereld van marketing is veranderd en welke nieuwe kansen het u biedt. Met een beetje magie is het nog steeds mogelijk om grote doelen te bereiken.

Meld je aan
Think Digital.
personenVragen?

Neem gerust even contact met ons op.