Zonnige toekomst voor Ceres Header icoon

De Ceres zonnebloem blijft stevig geworteld, hoog boven het maaiveld, maar wel in een nieuw en abstracter jasje. Met de slogan 'Selected People in Food & Agri' toont Ceres dat zij in de Food & Agri markt werknemers plaatsen die het verschil kunnen maken.

Knooppunt

Hier hoort een website bij die bijdraagt aan de vindbaarheid van Ceres. Een website die de infrastructuur vormt voor interactie tussen werkzoekenden en werkgevers binnen de Food & Agri branche, aan de hand van een aantrekkelijk design.

Diensten

  • Positioning & Concept
  • Design & Art Direction
  • Development & Management
Knooppunt
Knooppunt

Wisselwerking op de arbeidsmarkt

Wisselwerking op de arbeidsmarkt

Over de grens

Vestigingen in Europese landen

Ceres verlegt dagelijks haar grenzen in het zoeken naar de juiste persoon op de juiste plek. Dit doet Ceres vanuit Nederland, maar ook vanuit haar vestigingen in België, Duitsland en Polen. Niet voor niets heeft Ceres een internationaal Global Food & Agri netwerk. Dat is kennis in zijn kracht zetten op grensverleggende wijze.

Over de grens
Afbeelding bij case

Branding is een belangrijk element voor de nieuwe website van Ceres. Dat is terug te zien in vacaturepagina’s die volledig te personaliseren zijn in de huisstijl van de bedrijven die vacatures open hebben staan. Dit wordt ondersteund door meer beeld. Op die manier ontstaat er een gevoel bij een vacature. Dat gevoel moet immers goed zitten aan beide kanten.

Open voor business

Open voor business

Rots in de branding

Een duurzame samenwerking

In de recruitmentbranche neemt Ceres een stevige positie in, waarbij zij zich onder andere richten op Employerbranding; het aantrekken en behouden van de juiste werknemers. Het creëren van een klik tussen de juiste plek en de juiste persoon. Zo helpt Ceres werkgevers aan hun eigen stevige positie in de markt als het gaat om positionering als aantrekkelijke werkgever.

Rots in de branding
Foto van Jan van Geerenstein

Meer weten? Neem contact op.

Jan van Geerenstein vertelt u graag meer.

0522 24 61 62
j.vangeerenstein@fizz.nl